Karaoke ja muuta siihen liittyvää

Haluamme saada sinut laulamaan uudelleen...

Jos olet joskus käynyt laulamassa paikallisessa lähikuppilassa, ja ainoa asia minkä muistat, on oma laulusi, olet saanut karaokesta ihan väärän kuvan. Me haluamme tarjota kaikille osallistujille hieman tästä eroavia kokemuksia. Pyrimme siihen että sinä asiakkaana viihdyt tilaisuudessa ennen ja jälkeen oman lauluvuorosi, ja siihen että tapaamme laulun merkeissä uudelleen (silloin kun puhumme ravintolassa laulettavasta karaokesta).

Karaoke yksityistilaisuudessa

Karaoke ohjelmanumerona vaikkapa firman tilaisuudessa on hauskaa ja takuulla erilaista kuin ravintolassa. Koossa on tällöin usein tiivis porukka jolla on keskenään paljon yhteisiä asioita, kuten sama pomo, suku, tai harrastus. Laulajien kannalta tämä on sekä haaste, että mahdollisuus. Usein tarvitaan se ensimmäinen rohkea persoona joka tarttuu mikrofoniin, ja loppuillasta onkin jo melkein mahdotonta laulaa vain yksinään. Kuulostaako tutulta?

Oletko järjestämässä juhlia joihin haluaisit ohjelmanumeroksi karaokea? Alla on sinulle muutama vinkki jotka kannattaa huomioida järjestelyn tiimellyksessä...

Juhlatila

Paikan valinnassa on monia seikkoja joihin huomiota pitää kiinnittää. Firmajuhlissa paikan sijainti on melkeinpä tärkein kriteeri, huomioi yhteiskuljetuksen tarve jos sijainti ei ole jokaiselle osallistuvalle absoluuttisen selkeä. Samalla tärkeysjanalla on myös tilan koko. Kesällä pieni tupa ei ole ongelma, kun taas pikkujoulua ajatellen bileet ovat äkkiä ohi jos ongelmia on.

Mitä muuta tarvitaan?

Erittäin harvinaista on, että tilaisuus on alusta loppuun karaoken laulamista. Ruokailu, muut ohjelmanumerot, tai bändi on usein mukana juhlissa. Voimme olla apuna jo suunnitteluvaiheessa jos niin haluat.

Kokonaispalvelu vai vuokralaitteet?

Nämä vaihtoehdot ovat kuin yö ja päivä. Kun tilaat kokonaispalvelun, tarjoamme käyttöösi koko ammattiosaamisemme, viimeisimmät uutuudet kappaleiden osalta, ja saat vapaat kädet nauttia juhlista. Palvelupakettimme sisältää kaiken tarvittavan.

Voit myös vuokrata meiltä laitteistopaketin jonka avulla olet illan maestro. Vuokralaitteiston suurin hyöty on kellonajan vapaampi hyödyntäminen; laitteille ei tarvitse maksaa tuntipalkkaa.

Omat karaokelaitteet?

Jos karaokekärpänen on puraissut, ja tiedossa on monta karaokeiltamaa esim. kotioloissa, saattaa olla että tavallinen dvd-soitin mikkiliitännöillä ei riitä, ei edes kotiteatteriin yhdistettynä. Myymme tilauksesta äänentoiston kannalta huippulaadukkaita kokonaisuuksia, tai siitä puuttuvia osia.