Kauttamme tilattavia palveluita

Me voimme auttaa sinua järjestämään juhlat!

Kumppaneitamme löytyy monilta aloilta, ja voimme mielellämme vinkata sinulle tahoja joiden puoleen voit kääntyä. Voit myös jättää meille kokonaisvastuun tapahtumasta jolloin me pidämme langat käsissämme, ja sinä teet ehdotustemme perusteella päätökset.

Näin voimme olla apunasi

Voimme järjestää tilan juhlillesi, tarjoilun ja tarjoilijat, kuljetuksen, design-palvelut (graafisen ilmeen). Omaa palveluamme unohtamatta.

Juhlapaikka

Kun haluat järjestää juhlasi pääkaupunkiseudun alueella, mutta et tiedä missä, voimme olla apuna. Olemme vuosien varrella keränneet kohtuullisen kattavan listan erilaisista tiloista joissa tapahtumia voi järjestää. Suurin osa tiloista on sellaisia jotka sallivat omien juomien tuomisen, eli kustannussäästö voi olla todella suuri.

Kuljetuspalvelut

onnistuvat avustuksellamme jouhevasti; On tarve sitten bussi-, tai limusiinikyyti, voimme ohjata sinut oikealle luukulle, emmekä veloita tästä luonnollisestikaan palvelumaksuja.

Ruokailu ja tarjoilijat

Kun olemme saaneet juhliisi sopivan tilan, ja kuljetuskin on kunnossa, saatat seuraavaksi miettiä mistä saadaan tarjoilua. Usein olemme kääntyneet keskustassa sijaitsevan catering-yrityksen puoleen. Heidän avullaan voimme loihtia juhliin tarjoilua kahden hengen kynttilä-illallisesta usean sadan hengen banketteihin. He myös vuokraavat Astoria-salia Iso-robertinkadulla (mahdollisuus saada kaksi kärpästä yhdellä iskulla). Heillä on myös reservissään ammattitaitoisia tarjoilijoita, jos tarvetta heille on.