Tahtitehdas - vuokraus

Karaokelaitteet omiin juhliin

Joskus tarvitaan kokonaispalvelua, mutta toisinaan taas ei. Me vuokraamme yksityishenkilöiden ja yritysten käyttöön karaokepaketin joka sisältää kaiken oleellisen, kuten kaiuttimet, mikrofonit, soittimen ja tietenkin karaokelevyt. Paketti sisältää laulettavaa noin 400 kotimaisen kappaleen verran. Siinä on kaikki lauletuimmat ja suosituimmat kappaleet, eikä mitään turhaa listantäytettä. Juice, Koivuniemi, Rauli, ja monet muut kestotähdet, sekä uusia kappaleita joiden avulla loihdit varmasti onnistuneen karaokeillan kavereiden kanssa. Vuokrapakettimme hinta on 150 euroa/vrk, pidemmän ajan vuokrauksista annamme tarjouksen. Halutessanne voimme myös asentaa paketin juhlapaikalle, ja noutaa sen tilaisuuden jälkeen pois. Vuokrahintaan sisältyy myös neuvot asennusta varten.

DJ-laitteiston vuokraus

Paketti sisältää dj-käyttöön suunnitellun tuplapesäisen cd-soittimen, kaiuttimet ja mikrofonin jonka avulla dj saa äänensä kuuluviin. Pakettiin ei sisälly soitettavia levyjä. Vuokraamme dj-pakettia hinnalla 130 euroa/vrk. Pidemmistä jaksoista annamme erillisen tarjouksen.

Karaokelaitteiden vuokraehdot

Reilu peli molemmin puolin on lähtökohtamme, kun luovutamme sinulle laitteistoamme. Karaokelaitteiden osalta olemme investoineet tuhansia euroja siihen että pystymme tarjoamaan laitteistoa myös vuokrauskäyttöön. Olemme siis luonnollisesti tarkkoja siitä että investointimme ei mene hukkaan. Vuokraajalla on hyvä kotivakuutus joka sisältää vastuuvakuutuksen, jolloin vahinkotapauksissa korvaus ei mene ns. omasta pussista.

Katso lisätietoa vuokrauksesta ja käyttöohjeista tästä